Häst

Äntligen vår!

Igår längtade jag verkligen efter att sambon skulle komma hem så att jag kunde rida i solen. Han kom till slut, efter att ha hämtat Alfons hos veterinären. Som tur var det fortfarande lite sol ute 😉

20140307-173138.jpg
Igår körde jag röda lindor. Älskar dem. Anky Technical <3 Bingo har börjat med en nu inte så charmig idé. Han letar efter grannens katter längs ridbanan. De har nämligen en tendens att plötsligt vara på ridbanan. Så istället för att bli lite förvånad då så går han och tittar och tittar som en giraff åt det håll där de brukar dyka upp. Allt för att slippa arbeta... 🙂 Han var faktiskt riktigt fin igår. Inte förrän han slutat leta katter och faktiskt fokuserade på att arbeta. Galoppen var bäst! 20140307-173458.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.