Erfarenheter

Önnarps Monia

Idag är jag så glad och stolt över min lilla ponny på 145cm! Jag gav mig helt enkelt fan på att vi skulle rida ut idag! Och hur gick det? Hur bra som helst såklart!

Det gick inte så fort och hon var väldigt skeptisk till i stort sätt allting, farliga stora stenar, grenar som låg på marken som borde suttit på träd, vem som helst hade undrat! 🙂 Första riktiga stoppet kom vid skogen, precis bortom gården. Hon skulle inte gå ut i skogen tyckte hon. Men se, det tyckte jag. Jag satt bara stilla och väntade. Hon försökte vända och hon stegrade sig och tyckte att jag var dummast i hela världen. Till slut så gick hon i alla fall! Sedan var det inga fler stop på hela vägen! Hon var kanon.

Jag red mot ”mördarbacken” en lång uppförsbacke som vi brukar galoppera uppför! När Monia började känna igen sig så fattade hon vänstergalopp och galopperade uppför backen, inte i samma tempo som vanligt men dock! Hon var verkligen super-duper duktig!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

2 kommentarer

  • Karin Warnmark

    Sv; Nejmen vad roligt att höra. Har träffat ett av ”Dackes” helsyskon, Chateau då han stod hos min tränare förut :).
    Har sett att han har en hel del hel och halvsyskon och jag har tänkt att mejla in en bild och lite fakta till Önnarps stuteri. Är faktiskt lite sugen på att försöka hitta en Aladdin-Bonnie avkomma men vi får se hur det blir med det 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.