Valorous Monarch

Bugg WP…

© Jenny Hagenblad
© Jenny Hagenblad

Jag frågade Ella idag hur det gick med Monarch 🙂

Jo men det går bra, han sköter sig bättre för varje dag. Under tisdagens träning hade han lite svårt med den högra galoppen. Just i fattningen, han ville gärna springa lite in i den eller fatta fel. Men vi löste det också med lite jobb, nu är det markarbete som ligger i fokus.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.