Häst

Hoppträning, supertaggad.

Undrar vem som var mest taggad på träningen i måndags. Min mysiga uteritt jag hade föreställt mig dagen innan var allt annat än mysig.. Pust. Bingo var ÖVERALLT! Han hoppade och for som en galning. Varför? Jo för att Giovanna stod och gapade efter honom så långt han bara kunde höra. Så låt oss säga att hans hjärna var någon helt annanstans.

Så därför var jag supertaggad inför hoppträningen. Det gjorde tack gode föga att Pricken stod och brunstade i hagen bredvid 🙂 Bingo skötte sig utmärkt!

Bingo1 bingo2 bingo3 bingo4 bingo5 bingo6 bingo7

 

bingo8

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.