Ny blogg, nya möjligheter.

Det är fantastiskt hur lång tid det tar att ordna ihop min blogg.
Jag har fått frågan utav andra att skriva ner mina erfarenheter med mina hästar, andras hästar, fång och andra sjukdomar som jag snubblat över hos mina eller andras hästar. Tips och tricks på hur man kan underlätta arbetet med sina hästar och så vidare.

Som många redan vet så ägde jag Brolötens Grafit RC 70 hans sista 3 år i livet och med honom fick jag erfara både det ena och det andra. Men framför allt så hade jag inte varit här där jag är idag om det inte hade varit för honom. Så, jag börjar med ett tack.

Tack till Chris och Emelie Brolin som tyckte att han skulle få vara hos mig sin sista tid, utan er hade det aldrig blivit möjligt!

Nu ska jag ta tag i bloggen och göra den fin och anpassad efter mig och mina djur!

Hoppas den kommer att uppskattas!

// Johanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.