Häst

Motivation!

Så!

HubertusSummering! Jag har köpt en ny sadel som jag provred med i onsdags! Det är en begagnad brun hubertus dressyrsadel som satt som en smäck på Monia! Det tackar vi gudarna för! Jag bytte även bett på Monia då jag hade lite onda aningar om att det här med att vi vägrar svänga till vänster, mest sitter i Monias huvud eftersom det går alldeles ypperligt att svänga vänster när man tömkör. Jag bytte till mitt Qimblewickbett som då är skarpare än det vanliga 3 delade. Och kan ni tänka er… Monia gick hur bra som helst, inga problem med svängandet här inte…

Igår var jag en vända nere i Skåne, på typ 1 timme. Helt sinnessjukt. Men jag hälsade på familjen i Skåne och så pratade jag i TELEFON med Jörgen eftersom vi var på två olika ställen – är jag i Skåne är han inte hemma osv. Jag hann inte åka förbi och titta till Monarch… Jag ska göra ett bättre försök om några veckor!

Så igår blev det inget stall, men Monia behövde vila. Jag fick dock sjukt dåligt samvete för att jag inte mockade igår. Skärpning på mig. Idag blir det till att rida. Jag och Åsa kanske rider ut. Eller så kanske jag rider ut själv! 😀

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.