Häst

RAKAD PONNY!

Monia är en rakad ponny!Monia stod stilla som en staty när jag rakade henne. Hon rörde inte en muskel oavsett hur jag klippte eller vart jag hade rakapparaten! Underbara lilla häst! Så nu är hon rakad ordentligt! Lämnade en liten fyrkant på ryggen och halva benen, resten föll till marken. Hon var verkligen superduper duktig.

Sedan lindade jag och sadlade och hade mig för att rida ett pass i ridhuset. Det gick kanon de första 40 minutrarna, jag borde ha slutat då. Men ack. Jag ville bara lite till och då stelnade hon till vänster. Pust. Men nu vet jag det till nästa gång!

Annars var hon ultrasuperduper duktig idag 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.