Häst

8 boxar senare!

Det blev bara 8 boxar idag, men det skulle halmas upp några boxar och så så det blev en hel del att göra faktiskt. Jag hade inte speciellt bråttom idag, jag lät det bara gå i den takt som kändes bäst. Ikväll kommer alla hästarna in, alltså 15 boxar att mocka. Det kommer bli ganska jobbigt i början, men som Åsa sa jag kommer att vara i mitt livs form om några månader 🙂

Monia gick som vanligt kanon när jag tömkörde. Jag kan inte slita ögonen ifrån henne hon är så himla fin. Vi övade galoppfattningar idag och det syns så himla tydligt att hon vill men inte riktigt orkar sätta in bakbenet för att skjuta iväg. Men det kommer. Nu ska jag äta och sedan ska jag städa och byta lakan! Vardagliga nöjen…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.