Häst

Sponsring

Jag har haft många tankar kring sponsring de senaste dagarna. Jag följer inte jättemånga bloggar, kanske max tre stycken (Ella & Monarch inte medräknat, den läser jag för ofta, stalker 🙂 ) men på de tre jag faktiskt följer så har sponsring just varit aktuellt. De blir sponsrade av olika bolag som såklart vill synas. Finns det något bättre ställe att sponsra än inom hästsporten?
För det första så syns din produkt alltid bland Hästfolk. Sponsrar du en ambitiös ryttare så kommer ditt företag få massor med publicitet.

Jag följer en tjej på Instagram som är groom hos Lotta Sjöberg (inte hovslagaren 😉 ) jag TROR att de är sponsrade av Ryttarstugan 😉 naa just kidding, ingen missar att se är sponsrade av just Ryttarstugan. Men eftersom Emmie är så duktig på att skriva detta överallt så var jag inne och vände på deras hemsida när jag letade lite utrusning. Hade förmodligen aldrig ens tänkt tanken innan. 🙂

Jag sponsrar en klass på riksen varje år. Brukar göra som grej att sponsra en klass som motsvarar en utav hästarna jag har hemma. Förra året sponsrade jag ston 4 år t ex för att Giovanna var fyra. I år får jag väl sponsra en fölklass. Om jag får föl någon gång … 😉

Jag sponsrar ju även Ella med världens bästa Valorous Monarch. ❤️

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.