Häst

Örsholm, 14 boxar!

Mys alfons :) Woho! Idag har jag mockat 14 stycken boxar! Jag började ungefär vid halv 9 och var helt klar med allting 11:45! Kanon ju 🙂 Jag var stolt över mig själv! Alfons har legat ute i solskenet och solat hela dagen han 🙂

Det var 0 grader i morse när jag gick ner till bilen! Fick skrapa rutorna.. med ett paket skavsårsplåster.. Måste ha glömt att lägga ner skrapan i bilen. Alfons fick en extra tröja på sig och jag fick ha mina RAGGSOCKOR! Underbart! Jag älskar raggsockor, det är mysigt. Fick dock ta av mig dem efter ett tag för det började bli för varmt. Det var +12 när jag åkte från Örsholm.

Utsikten på uterittenJag red ut på Monia i solskenet. Underbar känsla. Solen var varm och hästen var som smält smör, hon gick så himla bra idag! Tömkörning is the shit!
Nu ska jag hoppa in i duschen! Sverige – Holland ikväll, man vill ju inte lukta häst… 😉

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.