Häst

Stress är sällan bra.

Monia 2008Idag stressade jag. Jag mockade 14 boxar och halmade några utav dem och sopade stallgången på 2 timmar och 15 minuter. Nytt rekord. Jag vaknade lite sent, skulle vi kunna uttrycka det och kom inte iväg till stallet i tid och sedan så hade jag examinationsseminarium. Så det blev lite stressigt med det gick!

Imorgon ska jag rida min första dressyrlektion på, smått otroliga 10 år. Man får hoppas att jag inte skämmer ut mig totalt! 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.