Häst

Vila + kiropraktor = Monia på topp!

Idag när jag hade mockat hela stallet, i slow motion, så gav jag mig i kast med att skritta Monia. Kiropraktorn var ute igår och kollade igenom henne och mycket riktigt, en låsning, dock inte på det stället där jag hade förväntat mig.

Monia hade en låsning i manken och var överansträngd i vänster frambensmuskulatur. Hon ska skrittas i 2 dagar sedan ska kan jag börja rida som vanligt igen.
Kiropraktorn hade sagt att hon hade en fin ryggmuskulatur, woho!

Dagen till ära har jag anmält oss till en LB:2 i Nybro den 7 november! Det är Monias och min första dressyrtävling, min första Lokala – någonsin. Jag har för första gången i mitt liv tagit ut en licens, det känns ganska speciellt faktiskt 🙂
Inväntar ju såklart fortfarande Monias licensbricka, men så är det väl med allt.

Monia var i alla fall på topphumör idag när jag skrittade ungefär 20 minuter nere i ridhuset. Hon var pigg och glad och väldigt mjuk måste jag påstå.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.