Häst

Underbara Valorous Philadelphia!

Det blev ingen tömkörning idag. Solen sken så jag kände att Monia och jag behövde rida ut. Så det gjorde vi och tack gode gud. Hon var underbar! Älskade, älskade lilla ponny. Hon var duktig, stannade o skulle inte gå hem (?!) vid ett tillfälle men annars galopperade hon på i frisk takt – duktig häst. Den som säger att man inte gör någonting när man rider, kan dra något gammalt över sig, jag är helt slut i mina ben efter all galopp!

Sen blev det projekt bada båda hästarna. Monia var trött så hon var riktigt, riktigt duktig. Hon blev väldigt ren och fin. Flätade ”önnarpsflätor” i manen, alltså 4 st TJOCKA flätor och en ”brolötenfläta” i svansen – alltså en fiskbensfläta 😉 Lite av varje kan man säga. Sen skulle jag bada Fia. Själv. Men det gick SUPERDUPER. Hon var så, så, så duktig! Hon gick omkring lite men tyckte mest att det var skönt att bli kliad och skrubbad. Älskade lilla ponny.

Något som Monia verkligen inte nedärver är sin envishet, för varken Fia eller Monarch har visat några som helst envisa tendenser. 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.