Stallbygge

Tack o lov att jag inte blev målare!

Jag målar och målar, målar, målar och målar i mitt lilla stall och sakta men säkert så blir det nog färdigt framåt jul? 🙂 i mitt huvud samtidigt som jag målar går den där Conga line melodin fast ”måla måla måla, måla måla målaa”… 😉

Idag har jag faktiskt hunnit måla en hel del. Jag har målat det svarta detaljerna i en utav stoboxarna, ena takbalken och 3 av 5 boxdörrar. Jag har också hunnit ångra mig 4 gånger om huruvida jag skulle målat dörrarna blåa istället?!
Sen har jag målat de vita väggarna från dörren runt i hingstboxarna och fram till fönstret mot ridbanan! 🙂 känner mig, ack, så effektiv! Jag har också konstaterat hur jäkla knepigt det är att måla vitt på vitt!! Du ser ju inte vart sjutton du har målat redan! 🙂 Nåväl, det blir nog bra till slut ! Har beställt den blåa färgen också, allting går att köpa på näääätet. 🙂 Färgen heter S2030R90B.

20140806-225224-82344949.jpg

Här går kanske att de litegrann i alla fall!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.