Hingst

Tiden går sakta men säkert framåt…

Det går faktiskt inte en enda dag utan att jag tänker på Grafit. Kanske är lite underligt att man kan sakna ett djur så mycket som jag saknar Graffe. Han var så otroligt speciell och han fattas mig verkligen. Hade han inte gått bort i Januari 2009 hade jag betäckt om Monia 2009 med honom istället för med Juno Rory RC 56. Framtidsplanen är att betäcka om Monia med Grafit, men det är så mycket svårare och dyrare när man har fryst semin än om man betäcker naturligt.
Jag önskar att jag hade fått mer tid med honom, jag önskar att jag hade kunnat förlänga hans liv ytterligare. Jag är dock otroligt glad att han somnade in själv, så att jag slapp beröva honom på livet. Det var bland det svåraste besluten jag någonsin tagit när jag bestämde att jag skulle avsluta hans liv. Jag är glad idag att jag inte gjorde det.

Grafit du fattas mig, varje dag.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.