Häst

Ridit igenom programmet!

Matilda är här! Hurra! Så hon fick hjälpa mig att mocka och sedan så red hon Monia. Stackars Matilda som inte gjort något på flera veckor med bland annat bruten näsa! Men men! Det fixade ju sig. Monia var obstinat som vanligt men när jag satt upp och red igenom programmet var hon 100%. Bästa gången hittills 🙂 Känner mig sjukt taggad inför söndag! Och så får jag ju träffa Jannica!

Imorgon väntar bad för Monia och sakerna ska fixas i ordning och så 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.