Häst

Ödmjukhet saknas hos en hel del bloggare.

Jag följde en bloggare innan, tyckte den verkade riktigt vettig och ödmjuk inför sin egen framgång kontra träning. Men det började spåra ur. Det började väl egentligen med att det annonserades efter hästskötare till olika tävlingar. Okej, ja det är alltid skönt att ha hjälp, men svaren som stod var något oroväckande. Människor som i princip pitchade för att få följa med och nästan var beredd att ge bloggaren saker för att få följa med.

Dödsstöten kom när bloggaren skrev en lockande kommentar på sin instagram att folk skulle skynda in – skit bra taktik. Men då ska man inte i nästa inlägg håna alla de som gick på tricket som bara genererade pengar till bloggaren. Nä. Bort med sånt.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.