Häst

Tävling imorgon…

Monia 20100923

Imorgon är då den stora dagen. Jag ska debutera LB:2 med Monia. Jag är faktiskt ganska lugn, tävlingsnerverna har inte riktigt sparkat in än. Monia är i alla fall badad och i ordning gjord inför i morgon! Alla sakerna är smörjda och packade i bilen det är bara ett fleecetäcke och transportskydden som är här hemma – nytvättade.
Jag startar som nummer 22 så jag bör ha en starttid kring 11. Vi rullar från stallet vid 8 🙂
Wish me luck!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.