Häst

Fia.

Fia har haft problem med diarré ett bra tag nu, förmodligen för att hon proppar i sig mammas kraftfoder så fort hon får chansen. Så idag så tvättade jag hennes svans och bakdel och passade på att raspa hennes hovar, det gick faktiskt jättebra. Tills jag kom till vänster bak. Jag med min onda axel och en fölunge. Det slutade med att jag gav upp – ovanligt men så kan det vara ibland.

Dagen är fylld med att betala räkningar, alltid lika roligt.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.