Häst

Nostalgitrippar lite

Eftersom jag sitter hemma och deppar över att jag har en blödning i axeln och inte kan eller får jobba i stallet så kör vi på nostalgitripp från min ridskoletid.

En häst jag var väldigt förtjust i var en fux, med bläs och 4 vita ben. Han hade även den berömda ”Krevad-fläcken” på magen. Gissa stamtavlan på denna Lorenzo BG, håll i er nu.
Lorenzo BG, 1991 – 2009, e Krevad – Leopard – Orkan – Gaspari. Min drömhäst på den tiden var just  en fux med bläs och fyra vita strumpor, ironiskt va?

Satt och försökte få fram en stamtavla på en annan häst jag fick rida väldigt mycket på slutet. Han hette Opal och var stor och lång och ja, han såg ut som en gammal remonthäst. Min absoluta favorithäst sedan första dagen jag red stor häst var LEGO. Antingen var han Furidant – Lambert, eller Lambert – Furidant, jag minns inte riktigt. Men han var stor, ful och tung 🙂 Men världens snällaste.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.