Häst

Dubbelgångare..

IMG_2737.JPGRegent är så otroligt lik Monia. Nästan lite skrämmande. De såg likadana ut bakifrån, bara olika färg och höjd.
Han kliar sin rumpa på exakt samma ställen som Monia kliade sig. Han kliar även sidan mot krubban och såklart (likt alla Monia-barn) slår han huvudet i vattenhinken. Han står nu ensam i sin box och verkar faktiskt relativt lugn. Han äter och går runt men annars verkar han vara precis som vanligt. Han verkade nästan lite nöjd och ivrig på att få äta sin mat själv i boxen, utan någon som stör 🙂

Jag kan bara föreställa mig hur han kommer att vara som unghäst. Fördelen är ju att jag kan vänja honom från dag 1, till skillnad från Monia där jag fick försöka lära om vid 5 års ålder 🙂
IMG_2727.JPG

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.