Häst

Stängseltrubbel…

Igår när jag tog in Belinda och Regent så märkte jag att det inte var någon ström på deras staket, vilket är klart underligt… Regent stod med hela pannan på staketet. Men ja, ingen ström betyder ju ingen reaktion.

Så det var ju bara till att börja felsöka. Kortade alla onödigt långa matarkablar som den som monterat aggregatet använt sig av. Jag skalade av ny fin koppartråd och virade om allt nytt på jordspett och aggregat. Nä, matade forfarande ut 2000V på mätaren och orkade inte putta runt på hela staketet. Va fan? Så jag gick runt och kollade vart det slutade. Ynka 1000V i Bingos sommarhage.

Jävla skit jaha har den gått sönder NU? Sen slår det mig… Det ligger en massa elrep i en hög på marken borta vid huset. AHA! Drog helt enkelt bort det och VIPS ! 5000V från aggregatet och vips så var det 3000V i stora skogshagen. 🙂 tur att jag är så jäkla envis!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.