Häst

Har du inga nya bilder på Belinda?

Nä, jag har ju tyvärr inte det. För det första så går det i princip inte fotografera henne, hon ser ut som en åsna på alla bilder 🙂 för det andra har hon lång vinterpäls just nu – med andra ord inte jättevacker ! Hon växer i alla fall stadigt och mäter väl kanske 124 – 125 cm just nu. Ska bli spännande att mäta henne igen efter nästa verkning.
Så så länge får ni hålla till godo med en boxbild!

IMG_3131.JPG

IMG_3126.JPG

IMG_3144.JPG

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.