Häst

En helt vanlig dag…

..i stallet!

Har varit på Örsholm sedan halv 12, kom hem vid 17:00 tiden. Jag och Åsa har borstat och fixat Zormett (e Metall – Zorn), Zortina (e Zorn) och Indira (e Walör) för  fotografering.

Jag ryckte manen på Zormett, även kallad Prinsessan. Det blev lite långt så ska ta en bit till när jag orkar nästa gång. Ryckte även manen på underbaraste Benjamin! Han stod så snällt så snällt i stallgången medan jag klippte i hans nacke och trimmade ner manen. HAN ÄR SÅ SÖT! Åsa jobbade honom lite i ridhuset på volt på longerlina. Han var så fin! PIGG var han och bockade hejvilt i galoppen, ungefär som med mig på ryggen på sitt 3årstest!

Det skönaste och mest avkopplande som finns, det är att pyssla med hästar. Även fast huvudvärken bultar på så finns det avkoppling i att borsta på en häst.

På tisdag blir det tvätt av stallet inför hösten och vintern. Ska skrubba ur Monia och Fias nya box ordentligt! Sen blir det att sätta upp sadelhängar och tränskrokar och sortera ut vad jag ska ha med mig till Örsholm och vad som ska vara kvar i källaren!

Om NÅGON vänlig själ vet NÅGON som säljer ett sadelskåp så är jag väldigt intresserad. Främst av plastskåpen!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.