Häst

På väg ..! 

Vi var uppe tidigt imorse både jag och sambon. Jag gick ut till stallet vid 06 och väckte alla ponnyerna. Bingo som ligger ner och snarkar på morgonen fick snällt resa på sig tidigt som bara den. Sin vana trogen kissade han givetvis när jag klev in i stallet. Regent for yrvaket upp från golvet medan Belinda direkt började hamra i boxväggen. Jag fodrar alltid en liten ranson kraftfoder inne, sen får de äta medan jag kör ut hö i hagarna. Jag har alltid haft samma rutin kring fodringen så när den ändras så märks det direkt på hästarna att saker och ting inte är som vanligt. Det är alltså ingen idé för mig att fodra hö inne på morgonen. Ingen utav dem skulle ha tid att äta det … 

Jonas kopplade bilen till släpet medan jag släppte ut. Sedan tog jag en snabbdusch och vi rullade från gården 07:00. Det har gått smidigt hela vägen, och vi har beräknad ankomsttid 12:55. Sen är det bara skriva papper, betala och vända hem igen. 🙂 Golden Grape är ju faktiskt storasyster till det här trollet 🙂 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.