Häst

Tiden står i alla fall inte stilla. 

Vi har passerat 1 maj, i en rasande fart. Sju månader har Monia vilat under jord och nu växer gräset så det knakar här hemma. Bingo har betäckt sitt första sto och dessutom haft henne med sig på en uteritt i solen. 

Jag jobbar numera regelbundna tider, inga fler sena kvällar på fortet. Stallchefen är inskolad på dagis och trivs som fisken i vattnet och på måndag får Regent åka på kollo. Det blir perfekt. Jag har fortfarande hoppet uppe för att Belinda ska få åka iväg på semester hon med, vi får se helt enkelt. Annars får hon gå här hemma med Grappan. I år har jag i alla fall gott om bete till dem 🙂 dessutom läggs all matjord i stora skogshagen så den blir bara finare och finare! 

Ja just det, ursäkta röran – vi bygger om! Infarten till gården görs om helt och vi får en ny och fin gårdsplan framför stallet. Det kommer att bli kanon! Så fint redan nu och än är bara hälften färdigt!

  Live från sovrumsfönster, typ. Vi får även en ordentlig parkering vid vårt garage! Såååå mkt enklare än blöt lervälling/gräsfläck!   Idag red vi ut med Bingo och Grappan. Det gick verkligen över förväntan bra! Bingo skötte sig exemplariskt och Sofia som red Grappan var så nöjd med henne 🙂 riktigt roligt! Nästa vecka blir det ultraljud – oerhört spännande ! Kan nästan inte bärga mig! Jag har dessutom anmält och betalt Golden Grape till Sommarpremiering i Tingsryd! Ser fram emot även detta! 

I helgen tävlar Monarch och Ella igen. Ett steg tillbaka och de startar en LC och en LB. Hoppas herrn är på bättre humör 🙂 

 LA för några veckor sedan ! 

Jag lämnar er med några tänkvärda fraser. Godnatt!   

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.