Häst

Flughuvor…

”Hipp hurra”, eller något, Stygnflugan har vaknat. (Smiley som gråter i någon form av skrattpanik). Idag såg jag den j<#%n ! Min pappa kommenterade att det var väldigt va hästarna piskar med svansen. Jo jag tackar jag, där var den igen. Hoppas du inte överlever frostnatten förbaskade otyg! 

 Nog om det 🙂 jag har köpt nya flughuvor till ponnyerna. De tre jag hade tänkt skulle vara kvar hemma fick varsin flughuva med namnet Tenesse från Hööks. Ska bli o-e-r-h-ö-r-t spännande att se hur länge de håller. Två storlek COB och en i storlek PONNY. Insåg dock när jag kom hem att Belinda gott kunde haft en i storlek shetland (ta nu gärna in hur himla liten hon faktiskt är). Hon fick iofs en ny grimma i storlek ponny eftersom hon till slut (!!) vuxit ur sin shetland-grimma! En flickig ponny ska ha en flickig grimma. Sambon var givetvis inte med och kunde hindra mig 🙂

I alla fall, hennes flughuva är en aning stor, så en dag när det blir tid över så ska jag klippa av kardborrbanden typ 2/3… Regent, som jag hade tänkt skulle ha flyttat vid det här laget… Vägrade följa med hästtransporten. Nytt försöker inom det närmaste. Han fick iaf ärva den minsta flughuvan jag hade över, och, ptja han dog inte när jag satte på den och verkade inte vantrivas livet ur sig heller.  

Delar lunchhö med pappa
 Ponnyerna går just nu två timmar på gräs varje kväll, imorgon bli det tre och plötsligt så går de ute hela tiden 🙂  

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.