Häst

Mina raringar !

Det har blivit ett långt uppehåll igen!

Tyvärr så är mitt liv lite i blåsvädret just nu då min största sponsor, pappa, dragit sig ur allt vad som är jag innebär. Vilket medför vissa svårigheter inom det ekonomiska när det kommer till hästarna… Men jag försöker att behålla lugnet och försöker nu pussla ihop pengar till allting. Det löser sig säkert.
Det som känns allra sämst just nu är att jag har en vacker faktura liggandes bredvid mig som avgör Grafits existens, och inte en krona att betala den med – underbar känsla…

Dagen innan nyårsafton var jag i Skåne och hälsade på Monarch ! Han såg riktigt fin ut och bilder kommer.

Monia veterinärbesiktigades den 28/12 och det gick inte helt bra. 2 grader halt på höger framben så hon är röntgad U.A (utan anmärkning) men är behandlad med tuppkam och ska vila i 2 veckor innan Matilda ska sätta igång henne. Kändes riktigt surt men så är det och nu kan det bara bli bättre.

Fia mår också alldeles utmärkt på sin lösdrift. Tuff som attan. Jag hoppas verkligen att hon hamnar hos en tävlingsryttare, detta är en häftig liten ponny.

Nu ska jag fortsätta att ligga på latsidan fram till skolan börjar igen.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.