Häst

Tack vare Connemaran

Jag har träffat så otroligt mycket roligt och trevligt folk genom åren med Connemaran. Självklart har det passerat några riktiga rötägg också, men 95% har ändock varit en mycket gemytlig bekantskap. 🙂 Jag ser tillbaka på RIKS-helgen med ett brett leende. Så mycket glada och trevliga människor och så mycket skratt. Nya bekantskaper och ansikten på människor ”jag hört talas om”. 

När jag bläddrar runt på Facebook så inser jag hur en så stor del av min bekantskapskrets kommer från just vår gemensamma kärlek för connemaror. Flertalet har jag känt i flera år. Jannicke och jag tex måste gå in på 13 året snart. Sjukt egentligen.  

    Att en så liten ponny kan dra samman så otroligt många olika människor. 🙂 Jag har haft så otroligt mycket i mitt huvud på senaste tiden, det är nästan inte klokt. Men nu börjar det ändå kännas som om jag är på gång igen. Stallet är snart helt färdigt och hösilaget är bärgat inför vintern. Jag känner mig otroligt peppad inför hösten och vintern. 

Den 31/8 börjar jag skolan igen, kan nästan inte tro det. Jag ska läsa  specialistsjuksköterskeprogrammet inrikting psykiatri. Det ska bli mycket spännande och framförallt en utmaning. Men bäst av allt är ändå att komma hem till mina älskade ponnyer. Imorgon klockan 13 är det sanningens minut, är Golden Grape RC 1535 dräktig med Bingo Bell RC 112… ? 

  

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.