Häst

Diagnoser på hästar? 

Sitter vid mitt köksbord och tittar ut i hagen utanför. Där travar Grappan runt, runt, runt. Varför undrar säkert ni med mig? Jo för att hon har en styngfluga som surrar vid henne. Såhär gör hon alltid. Så fort det är en styngfluga som uppenbarar sig vid henne så börjar hon trava. Trava, trava. Hon ska givetvis inte ha hjälp heller. Nä bättre att trava runt i värmen tills hon är helt slut. För det går såklart inte fånga henne, än mindre spraya henne med något utan att hon får SPADER och blir ännu svårare att fånga.

Hon börjar se en aning trött ut nu. 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.