Häst

Smoothie !

Om det är någon ponny jag verkligen saknar så är det Smoothie! Underbara lilla ponny! Hon ägs av en tjej som hjälpte mig att hoppa in Monia en gång i tiden. Veronica Simberg heter hon. Hon var den första som hoppade Monia uppsuttet.

Jag red Smoothie en sväng i Maj 2009. Hon är helt underbar, JAG vågade till och med hoppa ett litet skutt på typ 80cm, lagom för mig som är hopprädd.

Vad som är ”fel” på bilden;
1. Inga ridbyxor = hyffsat dålig sits
2. Hoppsadel = jag får stolsits direkt
3. Vridit om min fot = antagligen för att jag glider i byxorna
4. Har lagt ner båda händerna
5. MEN HÄSTEN HAR RÄTT HYFFSAT STEG 😉

Bör väl tilläggas att jag hoppade Monia i höstas över en oxer på 1 meter 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.