Häst

Bästa stallchefen <3

Alla skryter om sina barn, på ett eller annat sätt. Jag är INGET undantag 🙂 Stallchefen är en klipsk liten filur. Idag har han verkligen roat sig i stallet. Han har gett Bingo och Grappan godis och han har delat ut hösilage. Jag vände mig om och plötsligt står han vid Regent och Belinda och öser in hösilaget i hagen. 🙂 Jag hann mocka, fodra (eller ja han fodrade) och sopa undan. Sen tog jag in hästarna. Vi vilar oss lite idag. För varje häst så miljötränades de genom att stallchefen for runt som en galning i stallet på sin BobbyCar. ”Backar!” Så backade han ut ur stallet med sin lilla bil när hästarna skulle gå in. Han somnade väldigt, väldigt snabbt ikväll 🙂 duktiga lilla stallchefen som till och med hjälpte mamma mocka, eller ja, rörde om lite i boxen med sin egen grep ! ❤️

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.