Häst

Äppelkaka. 

Inom psykologin är en överslagshandling en omedveten försvarsmekanism där sinnet omdirigerar affekter från ett objekt som upplevs som farligt eller oacceptabelt till ett annat föremål som upplevs som säkert eller godtagbart.

Precis som förra gången så ställde jag mig och bakade äppelkaka. Bara det att den här gången gjorde jag det EFTER att allting var över. Förra gången gjorde jag det före. Jag gråter inte, jag bakar. Tårarna får komma sen. Just nu känner jag mig bara eländig. 

Så om någon är sugen på äppelkaka så finns det här strax … 

  Allt gick bra. Det var över på ett ögonblick och nu har inte Grappan ont längre. Tack för det här året fina Golden Grape ❤️ 1994 – 2016 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.