Häst

Tre ponnyer arbetade, en halt. 

Idag har jag ridit Bingo i solskenet. Han var duktig, trots den glatt påhejande Babsan längs staketet. Han är lite matt, beror nog på pälsombytet. När han byter päls blir han så otroligt känslig och får enorma skav av sporrarna, så det blir inga sporrar förrän på lördag nu. Då blir Bingo en aning lat med 🙂 

Idag har jag longerat Babsan, hon var hemskt duktig. Lite trött i den lilla ponnyhjärnan men hon skötte sig galant. Linn provade att longera Belinda och det gick jättebra. 

En som inte mår så jättebra är Royal. Han har erhållit en ganska tjusig krigsskada i hagen…  

 Jag har kört runt som en tok i Växjö för att försöka få tag i sårvårdsprodukter, kammade hem HÄLFTEN! Detta ska rengöras och läggas om ikväll. Det ska tydligen aldrig i helvete vända för min del. Gyttorp ligger nära till hands. Så jäkla L E S S. 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.