Häst

Google Translate

Jag sitter på sukuposti.net och tittar på connemaraponnyer som blivit exporterade till Finland. Har alltid varit väldigt nyfiken på hur de ston som Brolöten exporterade såg ut. Såg idag en bild på Brolötens Crazylace, tycker inte hon ser så pjåkig ut. Har fått 77677 = 34p. Såhär låter kritiken, om man ska tro Google Translates översättning från finska till Svenska.

”Ganska bra rastyp, ljus. Bra huvud, oförmögen att axla, bra djup, ensvag höft, glida in i ett tefat. Hentorakenteiset ben, små leder,suppuvarpainen, tätt bakom. Ganska vinnande affärsresa. Ordinarie trav.”

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.