Häst

Här har det klart varit lite tyst…

DSC_1242Låt mig säga såhär. Jag lider ingen brist på sysselsättning, men det har å andra sidan ni som följt mitt liv ett tag aldrig oroat er för, eller hur? 🙂 Jag har farit land och rike runt denna sommaren. Hunnit med att tävla på RIKS, varit i Gävle hos Cecilia, i Vaxholm hos mamma och pappa och dessutom hann jag med en vecka på Irland i år igen. Jag har haft en jättebra sommar. Hästarna går fortfarande ute hemma, även om plusgraderna är lite snåla nattetid. I natt och igår nere på friska 5 grader och mysiga 20 grader och strålande solsken på dagen. Välkommen till Sverige där vi hinner med årets alla årstider på en och samma 24 timmars dygn. 🙂

Bingo har fått vila sedan RIKS, det är ingen idé egentligen att hålla igång honom under sommaren, han fokuserar på allt annat och blir ganska tunn. Han var inte speciellt nöjd över att jag åkte iväg till Irland, han protesterade med att inte äta. Knappt ens höet som Emelie var snäll och la ut. Emelie smsade och skrev att Bingo knappt betade, bara stod vid grinden. Men se när jag kom hem så gick han minsann hela tiden och betade. Han är känslig för förändring den där killen helt enkelt. Just nu går han tillsammans med Royal i den stora skogshagen, de har skitkul. De leker väldigt mycket och jag tror att Bingo uppskattar att ha lite sällskap, även om Royal säkert är en royal pain in the ass ibland 🙂

regent3 regent6Belinda är såld till en familj i Tungelsta efter att ha blivit Class I på sommarpremieringen i Tingsryd. Jätteroligt att kunna visa upp det första stoet efter Bingo Bell och få ett class I! 🙂 Jag är väldigt nöjd och glad. Valorous Regent är till salu, han växer och växer. Det är inte klokt ur stor han är! Han ser mer ut som en häst än en ponny, men det gjorde å andra sidan hans mamma med.

Valorous Monarch kommer nog hem till Villtofta december/januari för att pausvila. Jag söker fortfarande fodervärd till honom, men min tanke är att han inte ska få hoppa så mycket på ett tag. Så gärna någon som vill tävla lite dressyr. Han är en maxad C-ponny och INGEN nybörjarponny. 🙂 Han har det jättebra hos Amanda i Vetlanda, men hon börjar bli alldeles för lång för honom dessvärre.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.