Häst

Drömde om Mr G

Inatt drömde jag om Grafit. Inte direkt om honom, men han var där. Han var så rund och fin och helt lugn. Det var som om ingenting hade hänt … Kändes i hjärtat att vakna, även fast jag vet att han har det bra …

Jag drömde att jag jobbade i ett stall hos en man som lät allt förfalla, där gick en isabellfärgad quaterhingst och skrotade i en hage. Han som ägde stallet hade typ 13 barn. Mitt i allt det här så frågar jag om jag kan få ta dit min häst, o plötsligt var Graffe där.

Jag försökte hålla kvar i drömmen, men som drömmar brukar vara så skiftade den …

731 dygn har gått, jag har överlevt 2 år och 1 dag..

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.