Häst

Min lilla skrutt…

Från vänster Monarch, Önnarps Safir och Önnarps Smirnoff (för att han ser ut som ett fyllo). Dessa tre individer har en sak gemensamt (säkert flera till men ändå). Deras pappa ÄR ingen mindre än Brolötens Grafit RC 70.
Världens finaste Monarch föddes den 15 April 2009 i den absolut lerigaste delen av hela hagen. Det verkade ha varit ganska ont om plats inne i Monia för han var väldigt ihopvecklad när han väl kom ut på det 338e dygnet.

Känns som igår när jag fick syn på den här lilla krabaten i hagen för första gången…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.