Häst

Nostalgitripp Monarch 3 månader…

Jag satt och letade efter bilderna på Monarch som jag tog vid nyår men fastnade vid några bilder som en vän till mig, Emelie Thelin, tog på Monarch sommaren 2009 ute på Lovö, Drottningholm.
På Lovö gick Monia och Monarch tillsammans med min bästa vän Hannas halvblodshästar Trés Belle, Trés Bién och Belle Sensation. Trés Bién also known as ”Trebbe” och Monarch är lika gamla och Monia och Trés Belle, Bella, är lika gamla.

Jag tror att Monarch var som absolut snyggast när han var 3 månader gammal. Han hade en jättefin resning och var faktiskt otroligt fin. Det var väl bara att han var ganska tunn (inte för att han direkt hade ont om mat) om man jämför med tex hans yngre syster som vid 3 månaders ålder var fet som en boll. Nu var ju Grafit inte den mest lättfödda av hästar så detta har väl hans son ärvt…

Monarch är verkligen MIN ponny. Jag hade väntat på honom i 10 år innan han äntligen kom i April 2009. Den här bilden pryder även mitt VISA kort 🙂 Bästa bilden jag har på honom tror jag.

På den här  bilden ser jag väldigt mycket Grafit i honom. Samma utstrålning i ögonen och så öronen rakt fram.

Monarch har alltid, sen han föddes, varit väldigt social och gosig och vill helst vila sitt huvud på min rygg. Detta har han gjort sen han var bara några dagar gammal. Såhär kunde vi stå i en timme.

Du är min och ingen annans <3

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.