Häst

FAN. 

Den där krypande känslan i ryggraden att Bingo kanske skulle må bättre som valack… det är ju inte första gången den tanken korsat mitt sinne och den gör sig än mer påtaglig när Royal tornar upp sig bredvid honom. Royal är både STÖRRE och b e t y d l i g t mycket grövre. Inget förhastat såklart, men tänk om (tänk om!) Royal skulle gå igenom – då är ju Royal en förbättring från Bingo. Tror inte spontant att Royal hoppar lika bra som Bingo. Men typen. Royal har mycket (!) starkare typ (och ben!!!) än vad Bingo har. Det kan eventuellt finnas en spekulant på Royal, vilket såklart vore roligt. Och då får ju Bingo har kvar sina kulor … kanske bäst jag säljer Royal fort som attan !! 🙂 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.