Häst

Plötsligt saknas en bit öra…!

Idag efter att Vilma varit här och ridit Prinsessan så löshoppade jag Royal. Han är duktig. Tog bara några skutt i regnet, egentligen bara en genomgång på hur det fungerar. Han gör det bra. Han kommer behöva lösgaloppera mer, det är ett som är säkert. Han hoppade några språng och sedan släppte jag tillbaka honom ut till Bingo. De gnabbande lite och vips så saknades en bit av Bingos ena öra! I ansiktet (på människor iaf) och i öronen finns det massor med små blodkärl – det blöder jätte-, jättemycket. Så även från Bingos öra! Lite oschysst kan man tycka av Royal att ta ett bett ur pappas öra, de skulle få hö precis efter jag var bara på väg och hämtade det. 

Bingo ser nu otroligt modern ut med en röd slinga i pannluggen ! Prinsessan snart 28 år knatar på med Vilma på ryggen. Allt går i rosa, givetvis. 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.