Häst

Stallchefens gule vän …

Royal och Stallchefen har alltid haft ett öga för varandra. Stallchefen förlät Royal illa kvickt när han tog ett litet bett utav stallchefens finger istället för den tänkta moroten. Passerar stallchefen hagen så kommer Royal galopperande i hagen och följer honom sedan längs med staketet. Så har de två alltid hållit på. När stallchefen skulle hjälpa mig att leda ut Royal för ett år sedan gick Royal nästan baklänges för att inte råka kliva på 2,5 år gammal stallchef. Royal såklart med och observerar. 

Royal tycker nog att stallchefen är en väldigt praktisk vänskap, då han i 9 fall av 10 resulterar i att Royal får godis 🙂 eller som när jag försöker mocka och fixa stallet och stallchefen river upp höbalar för att ge ”grabbarna lite hö!”

​​

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.