Häst

TIPS!

Fick faktiskt tårar i ögonen när jag läste den här artikeln som Madde B postade på Facebook alldeles nyss..

http://www.rspca.org.uk/media/news/story/-/article/EM_Foal_dragged_by_car_and_buried_alive_Jan11

En annan artikel som också postades av Madde B på facebook gör mig så förbannad. Hur två killar ”på skoj” bundit fast vad som ser ut att vara en vit liten shetlandsponny i dragkroken på sin bil och sedan kört tills ponny fallit omkull och sedan dragit den en bra bit. Måste vara hejdlöst roligt att se den arma kraken försöka resa på sig medan han blir dragen efter en bil…

http://www.horsetalk.co.nz/news/2011/01/003.shtml?sms_ss=facebook&at_xt=4d208b9439a0c454%2C0

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.