#åretrunt

idag ska jag berätta för er kära läsare, var det FA-AN så tungt att sela på Bingo för lite tömkörning i djupsnön. Tanken på att snön förmodligen inte blir kvar så länge i kombination med vilken jäkla bra träning det är var den spark jag behövde i arslet för att komma igång. Jag var trött när jag hade mockat färdigt och släpat höpåsar vid 20:15. Jag satt på golvet en stund medan Bingo åt upp sin lusern. Uppstigning 05:10 + jobb (vilket i och för sig var oförskämt lätt idag) + leka i snön i två timmar med stallchefen + laga mat/städa/diska tog ut sin rätt. Imorgon mina kära vänner är det FREDAG! Helgen är i allra högsta grad välkommen!

Men trots att jag haft fullt upp denna vecka så verkar jag ha spenderat i genomsnitt 8 timmar i sängen! Så jag lider absolut inte av någon sömnbrist i alla fall. 🙂

Aldrig ge upp. Jag älskar detta livet från morgon till kväll, men ibland, IBLAND är det fan tungt att resa på sig.


It’s not my time

I’m not going

There’s a fear in me

It’s not showing

This could be the end of me

And everything I know

But, it’s not my time

I’m not going

There’s a wield in me

Now I know that

This could be the end of me

And everything I know

Oh, but I won’t go

There might be more then you believe

There might be more than you can see …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.