Häst

Typiskt…

Nästan en hel vecka hann gå innan Royal såklart fick en infektion i ena såret efter kastrationen. Andra sidan är helt läkt. Ynkligare kan ingen vara skulle jag tro. Han går just nu som om ena bakbenet vore tvärt av, så lite mer smärtlindring ska jag ösa på honom. Men som vanligt, öronen rakt fram, glad och nyfiken men lite loj 🙂 Kommer och stoppar huvudet i min famn så snart han ser mig. Han får penicillin i fyra dygn också. Första nålen satt som en smäck, han rörde inte ens ett öra. Helt oberörd. Fina, fina Royal. Det som gick så himla bra med allting och Louise har ridit. Men på det igen snart igen. Jag såg på Hippson Market att Royals annons var den näst mest lästa. Kul 🙂 Det är några familjer som hört av sig faktiskt, så typiskt att han skulle dra på sig en infektion. Men det går snart över och vi kan fortsätta stadigt framåt. Det läskigaste hittills var den blåa pallen. Så vi skippade den. Jag kastade helt enkelt upp Louise istället. Det brydde han sig inte om alls. Inte heller brydde han sig när Louise svängde över benet och satte sig upp. Lugna och mycket trygga Royal. Det blåste halv storm och presenningen på ankhuset slog som en flagga. Han tittade inte ens, trots att den lät mycket.

Stallchefens favorit Bingo går sitt allra långsammaste bredvid stallchefen på väg in från hagen. Till och med huvudet sänkt till stallchefens nivå. Ett steg i taget. 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.