Häst

Hovslagardax!

Idag var stora hovslagardagen. Babsan skulle verkas. Simones första fråga – ska jag ta av skon också? Hehe, hon hade en framsko, även utrustad med snösula, kvar! Ja tack, ta av den 🙂 Babsan var såklart mest bekymrad över att vi andra skulle ÄTA UPP Lill-Babs… men det gick snabbt och lätt. Även om hon varannan sekund var tvungen att ropa på Lill-Babs som stod inom 1m.

Sen var det finaste, goaste, mysigaste Majsans tur. Han stod så himla snällt och hade alla fötterna på pedistalen, ja alltså en in i taget 😉 ingen cirkushäst. Det är bra temperament på den herren, trots att mamma är en virrpanna… Sen fick Ingrid bistå med en hand på Bingo och Royal som båda fick nya sommarpjuck eftersom jag unnade mig en timmes massage hos Jonna på Nuna. Det kan jag VARMT rekommendera, har nog inte varit såhär bra i ryggen och skuldran på år!Ingrid fick även på Royal en flughuva trots att han blivit så otroligt rädd om sina öron! Han och Bingo arbetade sedan hårt på att få av den och lyckades men jag fick faktiskt sätta tillbaka den! Babsan fick gå ut utan, till hennes stora förtret. Och eftersom hon halvt jagat ihjäl Kryddan så är hon inte så förtjust i idén att Babsan ska få skydd i hennes svans… så istället förföljde Babsan henne i hagen ..

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.