Så, Englandshöet dök inte upp…

Det är lustigt det där med magkänsla. Den där känslan när någonting ändock är för bra för att vara sant. Imorgon skulle jag betalat fakturan på 150′, idag fick jag veta att lastbilen kommer inte. ”Problem med färjan” – heter det. Dokumentationen stämmer inte tydligen. Bara det att samma bolag fått köra in balar i Sverige förut, flera lass. Men nu alltså – stoppat pga ”farligt gods”. Jag tror jag blir komplett galen. Det hade varit billigare att köpa ett rep…

Känslan är, låt oss säga, obeskrivbar? Det är nästan en parodi. På väg hem från Royal och Majestic så krockade nästan stallchefen och jag med en älg. Det var en smal älg, såg ut att vara en fjolårskalv och den tog ett STORT skutt över vägen och landade i en håla på andra sidan. Den såg lite tagen ut när den vecklade ut benen igen och ställde sig i skogen och tittade på oss. Jag har nog aldrig sett så mycket älg som stallchefen och jag gjort i år. Detta var älg nummer 6 vi ser på riktigt, riktigt nära håll.

Två arbetsdagar kvar på lasarettet, sen semester och Vittersjö och sedan Clifden (tack vare världens bästa Cissi). Jag låtsas som om det regnar. Det får väl bli nödslakt till slut om det inte löser sig nu. För hoppet är det sista som överger människan. Nya krokar ut! Det är en ny dag imorgon också. Pysen har börjat lägga ägg! Många, många ägg 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.