Häst

Drömma är gratis…

Jag inser så sakteliga varje dag att jag kommer att behöva renovera mitt stall. Taket har börjat se bra rostigt ut och den delen av ladugården som inte är stalldel börjar sjunga på sista versen. Google, älskade och hatade Google har nu sysselsatt mig i någon timme eller tre. Tänk om jag kunde bygga ett nytt stall. Ett lite mer funktionellt stall. Med spolspilta, tvångsspilta, ett utrymme gjuten att lägga hö på som inte möglar, någonstans att göra av pelletspallar. Det finns så OTROLIGT mycket bolag som bygger modulstall. Så, SÅ många 😅 inte överdrivet dyra heller, själva huset. Det är ju det där med att någon måste banka ihop huset också. Någon måste gjuta betongen också och någon måste dra all el… inte lika kul att drömma längre då. Någon måste också riva allt det som redan står där. Vips då gick drömmen upp i rök. Men det var ju kul så länge det varade.

I min drömvärld skulle jag vilja ha några fler boxar, en spolspilta, en tvångsspilta och en bättre sadelkammare. Jag skulle vilja ha en yta under tak där jag kunde förvara hö/halm och mina pelletspallar. Kanske till och med få plats med hästtransporten under tak. Efter en del googling så framgår att det är ungefär samma pris att renovera befintligt eller riva och bygga nytt. Nåja, blott en dag…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.