Häst

Lyckliga jag.

..som har två så otroligt fina individer att jobba med varje dag. Monarch som gärna bara vill stå och pussas en stund och Bingo som alltid är beredd att göra sitt absolut yttersta. Mina fina grabbar helt enkelt. Det ska vara avkopplande att åka till stallet och dra benen efter sig medan man fixar och donar. På senaste tiden har det dock inte varit så avkopplande för jag har hela tiden känt en stress över att ”hinna med stallet”. Detta ska genast ändras. Jag ska idag åka till stallet och ta ALL TID I VÄRLDEN på mig att pyssla med mina pojkar. Till Jannicas stora förtjusning har jag såklart köpt GRÖNA lindor till Bingo 😉

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.