Häst

Grafits FAI räkning.

Den fattades mig i år, vilket gjorde mig lite stressad. Så jag mailade såklart till Flyinge och undrade hur det stod till med min faktura. Den hade skickats till en annan adress men jag fick en kopia som jag ska betala i eftermiddag. I år låg den på 1782 kr, en ökning med 82 kr. De har sedan 2007 legat på 1700 kr blankt men nu ökad med 82 kr, no big deal. Det som däremot stressade mig var att jag ”förmodligen” kommer bli tvungen att flytta seminen från Flyinge eftersom det råder en viss turbulens hos dem. Jag fick mail av seminansvarig på Flyinge att jag skulle maila Karl-Henrik Heimdahl, men han är passande nog på semester.

Jag vill ju helst inte flytta seminen från Flyinge, då jag är mycket nöjd med deras service under dessa snart 5 år, men måste man så måste man. Frågan är ju nu bara VART jag ska flytta seminen? Jag har mailat Staro International och Ågårds Seminstation… Vi får se om jag får något napp!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.